Processforløb

Pit stop for ledere

Ønsker du at blive en bedre leder? ...Så er dette noget for dig.

Et procesforløb for en gruppe ledere, der veksler mellem præsentation af nyeste know how inden for emner som motivation og intelligent ledelse, og samtidigt skaber tid og rum for refleksion. Du vil blive udfordret og få muligheden for at stille skarp på din lederpersonlighed. Forløbet tilbydes både til hele ledergrupper i en virksomhed og til ledere på tværs af virksomheder. Ved sidstnævnte skabes der mulighed for at udvide dit ledernetværk. Kurset kan afholdes i lokaler efter dit valg, eller kan udbydes på Club La Santa

Resiliens – Skabelsen af den robuste virksomhed

Har du brug for en arbejdsplads der er styrer sig sikkert gennem forandringer? Mihebo introducerer et procesforløb, hvor der arbejdes med at øge din virksomheds robusthed. Dette med henblik på bedre implementering af forandringsprocesser eller for at øge performance. Forløbet kan struktureres med kvantitative tests som evalueringsredskab. Der arbejdes praktisk med tænkning, emotioner, styrke-realisering og relationer.

Styrker – en ressourcebaseret tilgang til mennesket

Et hands on procesforløb der afdækker og realiserer professionelles iboende potentiale med henblik på både personlig og arbejdsmæssig opblomstring. Forløbet arbejder med en vekselvirkning mellem oplæg og praktiske opgaver og leder hen mod at realisere en personalegruppes styrkesider og derved øge performance.

Mening i arbejdslivet

Startskuddet til skabelsen af en meningsfyldt arbejdsplads, hvor ansatte og ledere kobler deres potentialer til virksomhedens visioner. Forløbet kan både tage udgangspunkt i en visions afklaring eller i personalets potentialer.

Kontakt os i dag!

Så sammensætter vi det perfekte forløb for din virksomhed.

Kontakt os her