Referencer

Vi kan også hjælpe dig!

Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan skræddersy den perfekte løsning for din virksomhed.

Kontakt os

Gerda SvendsenEt nyt personalehold, på vej til en stor strukturændring, tilbragte en lørdag sammen med Rasmus Ullerup. Dagen bød på teori og praksisøvelser omkring positiv energi og samarbejde. Hvad er det vi får øje på når vi mødes af forandringer ? – ja, det vi retter fokus på, er også det vi ser. Dagen var krydret med gode samarbejdsøvelser, hvor alle kom igennem forhindringerne, med god hjælp og stor energi fra Rasmus
Gerda Svendsen
Institutionsleder Lilholtgård, Børkop
Bredsten – Gadbjerg skoleProceskonsulent i et forløb om trivsel. (2013): ”Mihebo formåede fra første øjeblik, at samle alles opmærksomhed og interesse. Yves er en særdeles dygtig kommunikator, sprudlende og en dygtig historiefortæller.” ”Mihebos største styrke er, at de får folk til at føle sig trygge, så de tør udlevere og udfordre sig selv og gå aktivt ind i Processerne.” ” Vi har været særdeles tilfredse med hele forløbet og kan kun på det varmeste anbefale andre institutioner at bruge Mihebos mange kompetencer i forbindelse med udviklingsprojekter.”
Bredsten – Gadbjerg skole
Bodil BuchholtzVi har under en sammenlægningsproces af 2 daginstitutioner, haft en pædagogisk dag, hvor Rasmus Ullerup ledte os igennem. Det overordnede tema var kulturetablering. Rasmus har en rolig og professionel tilgang. Han får igennem de forskellige “øvelser” meget hurtigt skabt tryghed i de to personalegrupper, der er på vej til at skulle flytte sammen og blive til én gruppe. Der bliver grinet og samtidigt arbejdet seriøst på tværs af grupperne. Vi fik igangsat en god fremadrettet proces, til skabelsen af en fælles kultur i vores fælles daginstitution. Jeg kan på det varmeste anbefale at Rasmus bruges til lignende processer.
Bodil Buchholtz
Institutionsleder Krystallen, Børkop
Tage JørgensenNuværende leder på Skovagerskolen Tage Jørgensen. (2012) ”..er det naturligt for skolens ledelse ,at bruge Mihebo i mange forskellige sammenhænge. Yves er en dygtig analytiker, skarp i kommunikationen og har en særlig evne til at skabe et tillidsfuldt rum for dialogen…. Der er ingen tvivl om det ubestridte talent han udviser i forhold til ledelse og kommunikation”
Tage Jørgensen
Leder på Skovagerskolen
Lisbeth NiemannTidligere leder på Skovagerskolen Lisbeth Niemann (2009) ” Yves udstråler seriøsitet, glæde, troværdighed og optimisme og har en pragmatisk indstilling til de mangeartede opgaver” ”… Engageret, iderig og visionær” ” Yves er i besiddelse af stærke kommunikative evner. Han er velformuleret og reflekterende, nærværende og tillidsskabende i sin kontaktform og mestrer det humoristiske islæt”
Lisbeth Niemann
Tidligere leder på Skovagerskolen
Thomas Toudal JørgensenVi havde i vores overbygning brug for nye tilgange og måder til at tænke klassedeling og teambuilding på, og her kom Rasmus ind i billedet. Rasmus var med på en teamdag som inspirator og idémand. Rasmus kom med en stor energi, lyst, engagement og tro på produktet der smittede os, der var med. Vi fik ”hands on” eksempler og tydelig og god vejledning til, hvordan vi kunne arbejde målrettet med teambuilding – øvelserne vi lærte bliver stadig brugt af lærerne.Jeg kan kun varmt anbefale at bruge Rasmus’ kompetencer – han smitter.
Thomas Toudal Jørgensen
Afdelingsleder overbygningen, Bredsten-Gadbjerg Skole
Charlotte Kærsaa...Inspirerende og god dag for vores afdelingsledelse og lærere, hvor Rasmus på glimrende vis gav indsigt og konkrete værktøjer til det videre arbejde i vores udskoling...
Charlotte Kærsaa
Viceskoleleder Fælleshåbsskolen, Vejle